تلویزیون هوشمند آن نوع تلویزیونی است که می توانیم آن را هوشمند تعریف کنیم .
(از این رو اصطلاح هوشمند استفاده می شود) زیرا بیننده می تواند با به دست آوردن اطلاعات، خدمات و ویژگی های اضافی از طریق اتصال به اینترنت با آن تعامل داشته باشد.
بنابراین یکی از مؤلفههای مهم برای استفاده از تلویزیون هوشمند، اتصال به اینترنت است که به معنی کابل اترنت یا از طریق اتصال WiFi قابل دسترسی است.
تقریباً تمام تلویزیونهای هوشمند مدرن هر دو نوع اتصال را میپذیرند، اما برخی تلویزیونها نیز هستند که فقط به پورت اترنت مجهز هستند اما عملکرد Smart ندارند (پس مراقب باشید وقتی این نوع تلویزیونها را میخریم، وجود پورت اترنت وجود ندارد.
مترادف با تلویزیون سامسونگ 40 اینچ ال سی است زیرا می تواند برای DLNA نیز استفاده شود).
اگر تلویزیونی که ما مشاهده کردهایم ماژول اتصال به شبکه WiFi داشته باشد، تقریباً کاملاً مطمئن هستید که تلویزیون هوشمند است (تلویزیونهای دارای WiFi و بدون عملکرد Smart بسیار نادر هستند، زیرا در این مورد ماژول کاملاً بیفایده خواهد بود).
برای برقراری ارتباط، کافی است وارد منوی تنظیمات تلویزیون هوشمند شوید، بخش شبکه یا شبکه را جستجو کنید و دسترسی به شبکه وای فای خانگی را پیکربندی کنید تا از تمام ویژگی های هوشمند تلویزیون استفاده کنید.
چه تلویزیون را به اینترنت وصل کنیم و چه آن را وصل نکنیم، کانال های تلویزیونی همیشه قابل مشاهده خواهند بود زیرا مانند هر تلویزیون دیگری مدیریت می شوند (یعنی اتصال کابل آنتن، شروع جستجوی کانال و در پایان تایپ شماره کانال ترجیحی برای مشاهده).
تلویزیون های هوشمند را می توان با صدا، کنترل از راه دور هوشمند یا ژست های حرکتی کنترل کرد.
دارای یک سیستم عامل داخلی (قابل ارتقا به صلاحدید سازنده) است که با آن می توان برنامه ها (بسیار مشابه با برنامه های موجود برای اندروید و iOS) را نصب کرد: این ترکیب از ویژگی ها به ما اجازه می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.